Доставка до 48 часа
Доставка до адрес - 4.00 лв.
Доставка до офис на Еконт - 2.00 лв.
Безплатна доставка над 80 лева до офис на Еконт!
 

Условия за ползване

Настоящите Условия за ползване уреждат отношенията между "Ивимарк" ООД ( собственик на balino.bg ) и потребителите на интернет страници и услуги, намиращи се на сайт balino.bg. "Ивимарк" ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. Марко Бочар 2 и ЕИК 204008338, телефон 0889 622 615 , e-mail shop@balino.bg. Balino.bg e онлайн магазин за продажба на бебешки и детски дрехи, аксесоари, обувки и играчки. Всеки потребител, който използва сайта balino.bg се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

Всички цени, обявени в сайта са със включено ДДС. Цените на стоките не включват доставка, тя се заплаща допълнително.


Доставка и Плащане

Доставките се извършват от куриер до адрес на клиента или до удобен за него офис на Еконт.

  • Цена за доставка до адрес - 4.00 лв.
  • Цена за доставка до офис - 2.00 лв.
Всички пратки се изпращат с опция Преглед на пратката, която е безплатна.

За доставка в Точен час, се доплащат - 2.40 лв.

Безплатна доставка за поръчки над 80 лева - до офис на Еконт!

* Всички цени за доставка /вкл. безплатна доставка/ се отнасят за пратки до 2.00 кг.! За пратки над 2.00 кг. цената е според тарифите на куриерска фирма Еконт: ИЗЧИСЛИ ЦЕНА!


Доставките се изпълняват  в срок до 2 /два/ работни дни!

Всички поръчки, направени след 14.00 ч. за делничен ден се обработват и изпращат на следващия ден. Ако поръчката е направена в събота, неделя или празничен ден, се обработва и изпраща в първия работен ден.

След направена поръчка, клиента получава имейл за потвърждение с данни за поръчката.

В случай на липсващ продукт или друг проблем с поръчката - ще се свържем с вас по телефона!

Плащането се извършва при доставката с наложен платеж на куриера.


Регистрация и Поверителност на данните

За да пазарувате от сайта е препоръчително (но не задължително) да имате регистрация. Регистрацията е безплатна, а регистрираните потребители имат възможност да се възползват от всички услуги в магазина. За да направите валидна регистрация е необходимо да предоставите вашето име, фамилия, e-mail, телефон и адрес, както и да изберете дума за парола на профила ви.

Balino.bg има право да събира и използва информация за своите клиенти, след като те се регистрират. С изразяване на съгласие с настоящите Условия за ползване, клиентът се съгласява информацията за него да бъде обработвана по предвидения в тях ред.
Balino.bg се задължава да съхранява и да не разпространява данните, предоставени от клиента при регистрацията /представляващи лични данни по смисъла на ЗЗЛД/, и да ги използва единствено за обслужването му. Предоставената информация от клиента се използва за приемане на поръчки, връзка с клиентите за потвърждаване и изпълнение на поръчката. Balino.bg гарантира, че данните на клиента няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Само в случаите, когато е получил изрично съгласие от клиента при регистрацията или по-късно, информацията е изискана от държавни органи, които са оправомощени за това и в други предвидени от закона случаи.


Замяна и Връщане

Връщане на стоки

Всеки клиент, закупил стока от онлайн магазин balino.bg, има право да я върне в 14 - дневен срок след получаването и, но само ако са спазени следните условия:

  • запазен отличен търговски вид - дрехата не е носена, прана, гладена, скъсана / продукта не е употребяван и не е нарушена целостта му/

  • запазени всички етикети и опаковка (ако е имало такава)

  • запазен оригинален касов бон за стоката, който да се върне заедно с нея

  • транспортните разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента!

Процедурата по връщане на стока е следната:

1. Обадете ни се на тел. 0889 622 615 или ни изпратете попълнена Бланката за връщане на стоки на имейл: shop@balino.bg , за да заявите желанието си за връщане на стоката, закупена от нас.

2. След това можете да ни изпратите с куриер /по ваш избор/ продукта на посоченият от нас адрес.

3. След като получим стоката и се убедим, че по нея липсват следи от употреба и са спазени условията, описани по-горе, ние ще ви възстановим изцяло платената за стоката сума по банков път до 5 работни дни. Необходимо е да ни изпратите номер на банкова сметка в България (IBAN), по която да ви изпратим парите.

Замяна на стоки

Всеки клиент, закупил стока от онлайн магазин balino.bg може по желание да я замени с друга. Препоръчително е замяната да е в срок до 14 дни след получаването и.

Процедурата по замяна на стока е следната:

1. Обадете ни се на тел. 0889 622 615 или ни пишете на shop@balino.bg , за да заявите желанието си за замяна на стоката, закупена от нас.

2. След проверка на наличноста на избрания нов продукт, ние ще се свържем с вас до 24 часа.

3. След потвърждение от наш служител, можете да изпратете с куриер /по ваш избор/ стоката, която искате да замените, на посочения от нас адрес.

4. Веднага, щом получим стоката, ние ще проверим дали е в състоянието, в което сме ви я изпратили - запазен добър търговски вид; липса на следи от употреба; запазени всички етикети/опаковки. Ако тези условия са изпълнени, изпращаме към вас новия продукт.

Транспортните разходи по замяната на стоката в двете посоки са изцяло за сметка на клиента!


Промяна цени на стоки

Balino.bg има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на клиентите. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална в момента на поръчката. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец. Balino.bg си запазва правото да прави всякакви промоции и отстъпки за своите клиенти.


При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.


Желаем Ви приятно пазаруване!